SELSTAD 720M WIDE BODY PELAGISK TRÅL


Selstadtrål utviklet en pelagisk "Widebody" trål som var beregnet å bruke på bunnen i fiske etter Pollock. Denne trålen ble laget i en 720m størrelse og ble umiddelbart en suksess.

Denne trålen ble også laget med wire masker i bunnpanelet for å motstå hard korall bunn noe den gjorde på en svært overbevisende måte.

Vi mener at dette vil være en ypperlig trål og bruke i fiske etter Sei da dette fiskeriet på mange måter er beslektet med fiske etter Pollock.

Denne trålen er designet på en spesiell måte som gjør at en slipper å "trykke" den til bunnen for å "få fisken til å gå i trålen".
Dette ble testet ved flere anledninger i Alaska ombord på "Highland Light" der Harald Longvanes var skipper.  Når denne trålen er rett tigget og en setter fiskelinen på bunnen så er også vingespissene på bunnen og trålen fisker 100% i motsetning til andre trålmodeller der en må kolappse trålen for å fange fisken.

Dette er også den trålen vi med sikkerhet vet ble brukt annenhver tauing i 5 år før den ble kassert. En av grunnene til dette er Selstad sin spesielle Dan-line som er den desidert beste på markedet.

For mer informasjon kontakt Haakon Vederehus eller Svein A Nordal

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SELSTAD AS

SELSTAD AS

59, Vågsøy

FOR OTHER LANGUAGES, PLEASE USE GOOGLE TRANSLATOR. THANK YOU Denne bloggen vil være en markedsplass som vil avspeile litt av det som rører seg i fiskeridividjonen i SELSTAD konsernet. Her er det meningen at våre kunder kan komme med komentarer, og vi ser gjerne at denne siden blir linket til deres facebook side noe som kan vere med å publisere eksistensen av denne siden. En behøver ikke å være kunde hos Selstad for å benytte denne bloggen. Vi håper å samle fiskere fra alle verdenshjørner på denne siden. Feel free to coment this blogg in your own language. Google can translate. Derfor er alle uansett spåk velkomne til å delta i dette forum. Det er vårt håp at dette kan bli en sammlingsplass for aktører fra forskjelligge redskapsgrener innen fiskeri næringen. På bloggen vil der være en moderator som fjærner innlegg av upassende karakter. Vi er imidlertid av den formening at dette ikke vil bli noe stort problem. Takk.

Kategorier

Arkiv

hits